Ga naar de inhoud

OVER ONS

ProActief is de leefstijl en gezondheidsclub van Almere. Bij ons krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl. Onze fysiotherapeuten en trainers helpen jou om jouw doelstellingen te bereiken. Wij zorgen voor jouw vitaliteit, gezondheid en zorgen dat je fit bent en lekker in je vel zit. Wij combineren fysiotherapie, personal training en CrossFit en helpen jou zo in vorm op jouw manier.
Onze fysiotherapie praktijk in Almere is zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren. Voor een afspraak met een van onze fysiotherapeuten heb je geen verwijzing nodig van een (huis)arts of andere specialist. Je kunt altijd binnen een werkdag bij ons terecht voor fysiotherapie.
CrossFit is niet zomaar een sport, het is een leefstijl. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bewegingen worden op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo effectief en veilig mogelijk fit en gezond te worden.

ProActief is meer dan een ‘gewone’ sportschool. ProActief helpt, motiveert en inspireert jou naar een blijvend gezonde leefstijl. Als lid wordt je begeleidt volgens een leefstijlplan, waarbij een personal trainer of fysiotherapeut je helpt jouw doelen te bereiken.

Alles onder één dak

Wil je werken aan jouw gezondheid? Dan biedt ProActief de nodige faciliteiten! ProActief biedt de volgende disciplines allemaal op één locatie:

Kim Lammers

Fysio

Ronald Lammers

Project Manager

Joeri Cornet

HR Manager

Lotte Visser

Lead Designer

Kim Lammers

Fysio

Ronald Lammers

Project Manager

Joeri Cornet

HR Manager

Lotte Visser

Lead Designer

ProActief

Professionele en persoonlijke begeleiding!

Samen bouwen we aan een gezondere toekomst, bij ProActief is er voor iedereen een plek om sterker, fitter en slanker te worden. Jouw welzijn is onze prioriteit, en met ons betaalbare tarief maken we deze reis toegankelijk voor iedereen. Laten we samen jouw fitnessdoelen verwezenlijken!”

Contact

Locatie

KVK Fysiotherapie Almere BV: 32142688
BTW-nummer: NL820121575.B.01

Openingstijden

Maandag – 07:30 – 22:00
Dinsdag – 07:30 – 22:00
Woensdag – 07:30 – 22:00
Donderdag – 07:30 – 22:00
Vrijdag – 07:30 – 22:00
Zaterdag – 09:00 – 15:00
Zondag – 09:00 – 15:00