Ga naar de inhoud

Sporten

Fysiotherapie

Over ons

Contact

MIJNPROACTIEF

Ben jij klaar om het beste uit jezelf te halen?

Welkom bij ProActief, waar we jouw reis naar een gezonder en sterker leven omarmen. Van Fysiotherapie tot Crossfit, wij bieden je eindeloze mogelijkheden om in vorm te blijven. Laten we samen jouw doelen bereiken!”

Fysiotherapie

Zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren.
Voor een afspraak met een van onze fysiotherapeuten heb je geen verwijzing nodig van een (huis)arts of andere specialist.

Fitness

Getraind worden door een Personal Trainer, begeleiding bij jouw leefstijl, een op maat gemaakt trainingsschema en deelnemen aan groepslessen. Het is allemaal inbegrepen in je lidmaatschap.

Crossfit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bewegingen worden op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Kom maar op met dat STERKER FITTER SLANKER worden!

Waarom kiezen voor ProActief

We zijn de leefstijl en gezondheidsclub van Almere. Bij ons krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl. Onze fysiotherapeuten en trainers helpen jou om jouw doelstellingen te bereiken. Wij zorgen voor jouw vitaliteit, gezondheid en zorgen dat je fit bent en lekker in je vel zit. Wij combineren fysiotherapie, personal training en CrossFit en helpen jou zo in vorm op jouw manier.

ProActief is meer dan een ‘gewone’ sportschool. ProActief helpt, motiveert en inspireert jou naar een blijvend gezonde leefstijl. Als lid wordt je begeleidt volgens een leefstijlplan, waarbij een personal trainer of fysiotherapeut je helpt jouw doelen te bereiken.

Trots om met deze professionals te mogen werken

Kim Lammers

Praktijkmanager, TIGRA manager, Sportfysiotherapeut, Bedrijfsfysiotherapeut, Fysiotherapeut

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres

ProActief

Professionele en persoonlijke begeleiding!

Samen bouwen we aan een gezondere toekomst, bij ProActief is er voor iedereen een plek om sterker, fitter en slanker te worden. Jouw welzijn is onze prioriteit, en met ons betaalbare tarief maken we deze reis toegankelijk voor iedereen. Laten we samen jouw fitnessdoelen verwezenlijken!”

Contact

Locatie

KVK Fysiotherapie Almere BV: 32142688
BTW-nummer: NL820121575.B.01

Openingstijden

Maandag – 07:30 – 22:00
Dinsdag – 07:30 – 22:00
Woensdag – 07:30 – 22:00
Donderdag – 07:30 – 22:00
Vrijdag – 07:30 – 22:00
Zaterdag – 09:00 – 15:00
Zondag – 09:00 – 15:00

© Copyright 2023 ProActief. All right reserved.